3.000 euro lenen

3000 euro lenen met een persoonlijke lening? Wie een grote investering wil doen of moet doen, kan dit meestal niet uit zijn reserves betalen. U heeft hiervoor de hulp van een kredietverstrekker nodig. Wanneer u ondernemer bent, dan kunt u dat uit naam van uw bedrijf doen. Wanneer het echter om een privékwestie gaat, dan zal u het geld op eigen naam moeten lenen. Dit wordt om die reden dan ook een persoonlijke lening genoemd. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat u de voorwaarden waaronder de lening is afgesloten nakomt. Al klinkt dit misschien wat formeel, dit valt echter reuze mee wanneer u er werkelijk toe besluit. Naast een persoonlijke lening is een doorlopend krediet ook een leningsvorm waarmee u 3000 euro kunt lenen.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

De voordelen van een persoonlijke lening

Het grote voordeel van een persoonlijke lening ten opzichte van andere leenvormen is de duidelijkheid. U leent een vast bedrag. U weet wat u maandelijks moet terugbetalen. U weet wat de hoogte van de rente is. U weet ook hoe lang u over het terugbetalen mag doen. Dit maakt het lekker overzichtelijk. Daarnaast is het relatief goedkoper dan kortlopende leningen. Ook is het zo dat u na het afbetalen direct volledig schuldenvrij bent, in tegenstelling tot vormen van krediet die altijd blijven bestaan. Daarom is de persoonlijke lening voor velen nog altijd de meest favoriete vorm van lenen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

De voorwaarden van een persoonlijke lening

Wanneer u een persoonlijke lening aangaat, dan zitten daar natuurlijk een aantal voorwaarden aan verbonden. U moet bijvoorbeeld een looptijd afspreken. Dit is de periode vanaf het begin van de lening tot en met de afbetaling van het laatste termijn bedrag. Daartussen liggen de betalingstermijnen, meestal eens per maand. Daarnaast moet u rente betalen over het geleende bedrag. Dit is vaak een vast percentage over het gehele leenbedrag. De hoogte van de rente is vooraf vastgesteld. Deze kan wel fluctueren, dus wanneer u geen dwingende reden heeft, dan kan een maand korter of langer wachten een flink verschil maken.

Waarvoor een persoonlijke lening?

Wat zijn nu eigenlijk redenen om een persoonlijke lening af te sluiten? Wanneer is het nodig om een schuld met een kredietverstrekker aan te gaan. Dit is immers wat een persoonlijke lening is. U leent geld van iemand anders dat u op een later moment moet teruggeven. Soms is het simpelweg de enige mogelijkheid. U wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met een auto die defect raakt. U heeft dan snel geld nodig voor de reparatie of voor een vervangend voertuig. Het is logisch dat u dit niet direct op voorraad in uw reserve heeft. U kunt dan dus besluiten om een lening af te sluiten.

Verbouwingen en andere zaken

Er zijn ook minder onverwachte zaken die een reden kunnen zijn om een persoonlijke lening aan te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van uw keuken, badkamer of tuin. Hier is altijd flink wat geld mee gemoeid. Nu kunt u natuurlijk sparen, maar dat zit er vaak niet in omdat er steeds andere zaken tussenkomen. Daarom is een lening dan vaak een beter optie. U kunt het terugbetalen dan in uw vaste lasten opnemen. Zo kunt u dus gewoon de verbouwing eindelijk laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld ook voor de aanschaf van een motor gelden of meer van dergelijke zaken.