3.000 euro lenen

Lening aanbieders vergelijken? Op het gebied van minileningen zijn er genoeg kredietverstrekkers te vinden. U hoeft niet heel lang te zoeken op het internet om de beste aanbieders op uw scherm te toveren. In principe werken ze allemaal zo’n beetje volgens hetzelfde systeem met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ze verstrekken leningen tot een maximum bedrag. Veelal heeft u de keuze uit een echt kleine minilening van slechts een paar honderd euro tot langer lopende leningen tot maximaal ongeveer 75.000 euro. Dit zijn mooie bedragen voor het bekostigen van bijvoorbeeld een verbouwing of de aanschaf van een auto, boot of motor.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Santander

Santander is een geschikte minilening aanbieder waar u vanaf 1500 euro een lening kunt afsluiten. Zo is het dus ook mogelijk een lening van 3000 euro aan te vragen bij Santander. U kunt kiezen uit een persoonlijke lening waarbij de looptijd en rente vast staan. Of een lening waarbij u over een langere periode geld kunt op blijven nemen. Hierbij is het een stuk flexibeler maar de rente kan ook meer bewegen. Daarnaast heeft u een positieve BKR notering nodig om hier een lening te kunnen krijgen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Kredietspotter

Bij Kredietspotter.nl kunt u terecht voor minileningen in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Bij de eerste vorm gaat u een lening aan voor onbepaalde tijd. Ook de hoogte van de te betalen rente van deze leenvorm is variabel. Dit geeft u de vrijheid om op elk moment dat het nodig is wat extra geld achter de hand te hebben. In het geval van een persoonlijke lening gaat u een lening aan met een afgesproken looptijd. Ook de hoogte van de te betalen rente staat vast. Deze vorm van lenen is overzichtelijker en beter bruikbaar voor als u geld nodig heeft voor een duidelijk doel, zoals bijvoorbeeld een nieuwe badkamer.

Minilening van 1500 euro

Ferratum.nl is een aanbieder van minileningen waarbij u de mogelijkheid hebt om al vanaf 100 euro te starten met lenen. Men werkt bij het bedrijf met een systeem waarbij u al binnen 24 uur geld op uw rekening bijgeschreven kunt hebben. Online vraagt u een offerte aan, vult daarvoor uw gegevens in en Ferratum regelt de rest. Na een check van uw bankrekeningnummer wordt er een factuur voor u gemaakt met het terug te betalen bedrag en krijgt u uw geld gestort. Wel moet u zorgen voor de gegevens en ID van een persoon (of door Ferratum bemiddeld bedrijf) dat garant wil staan voor de terugbetaling van uw lening.