3.000 euro lenen

3000 euro lenen met een doorlopend krediet? Het is het wel zo gemakkelijk als u hier de ruimte voor heeft. U heeft dan niet zo veel aan het afsluiten van een persoonlijke lening. Hier komt immers veel te veel papierwerk bij kijken iedere keer opnieuw. U kunt dit het best één keer regelen en er vervolgens de rest van uw leven profijt van hebben. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te kiezen voor een persoonlijk krediet. U heeft dan altijd de ruimte om een extra bedrag op te nemen als dit nodig is.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Het verschil tussen een lening en een krediet

Veel mensen denken dat een doorlopend krediet net zoiets is als een persoonlijke lening. Toch is er wel een flink verschil tussen de twee. Zo is een krediet veel flexibeler. U ziet bijvoorbeeld niet vast aan allerlei vaste regels. Buiten de kredietlimiet en de verplichting tot terugbetalen is verder eigenlijk alles vrij. Het is namelijk zo dat u een plafond instelt, de zogenaamde kredietlimiet, en daarbinnen kunt u zo veel opnemen en aflossen als u zelf wilt, wanneer het u uitkomt. Dit is met een lening natuurlijk niet het geval. Dan heeft u één bedrag en moet u daarna beginnen met terugbetalen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Waarvoor gebruikt u een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is eigenlijk voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken. Over het algemeen is het gewoon een extra speelruimte om kansen te benutten. Wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing aan uw woning wilt doen kunt u dit direct bekostigen. U kunt echter ook denken aan bijvoorbeeld het boeken van een vakantie. U kunt dit vast doen op het moment dat het u uitkomt en dan de daadwerkelijke betaling stapsgewijs doen. Zo kunt u altijd zeker zijn dat u ook nog gewoon leuke dingen kunt blijven doen in deze dure tijden. Dit is een zeer belangrijk gegeven waarop veel mensen zich baseren.

Nadelen van doorlopend krediet

Zitten er ook nadelen aan doorlopend krediet? Eigenlijk hangt dit vooral van uzelf af. Een nadeel kan zijn dat het best duur kan zijn. Dit geldt echter alleen wanneer u altijd een schuld heeft openstaan. Wanneer u immers altijd moet terugbetalen, dan betaalt u altijd rente. Dit betekent dus dat u altijd meer geld kwijt bent dan u eigenlijk had geleend en u dus minder van uw maandelijkse budget overhoudt. U werkt dan dus eigenlijk om de kosten van de kredietverstrekker te bekostigen. Dit nadeel komt echter alleen in extreme gevallen voor.

Verhogen of verlagen

Wanneer u eenmaal een doorlopend krediet heeft afgesloten dan blijft dit in principe altijd bestaan. Wanneer u alles heeft afgelost kunt u wel besluiten om het krediet te beëindigen. U kunt er echter ook allerlei andere mogelijkheden mee exploreren. Zo kunt u de limiet bijvoorbeeld in samenspraak met de verstrekker verhogen of verlagen. Wanneer u bijvoorbeeld merkt dat u nimmer aan de limiet komt of wanneer u juist vaak niet voldoende heeft aan de limiet die u met de bank gesteld heeft is het immers goed dit eens bij te stellen. Deze mogelijkheden bieden andere vormen van lenen niet.